Elevboende

Elevboende på gymnasieskolan:

 

Skolan har fem byggnader på området för boende för elever på gymnasieutbildningen, med gemensamt kök, allrum och tvätt. Byggnaderna har alltifrån 9 till 36 platser. Det finns både enkelrum och dubbelrum med storlek 10 – 15 m2. Vissa rum har egen toalett och dusch, medan andra har gemensamt i huset.

Rummen är möblerade med en grundutrustning bestående av säng, skrivbord, stol och klädförvaring. Många väljer att komplettera med egna möbler. Samtliga boenden har trådlöst wifi som ingår i hyresavgiften.

Kontaktperson för elevboende på gymnasieskolan är Lisabel Persson telefon 0734-398 767 epost  lisabel.persson@klippan.se

Elevboende på yrkeshögskolan:

 

För elever på YH-utbildningen finns möjlighet  att hyra boende direkt av Annehem  som äger byggnaderna på campusområdet i Ljungbyhed. Kontaktperson på Annehem för elevboende på yrkeshögskolan är Nina Osslén telefon 070-770 77 42  epost nina.osslen@annehem.se

Sammanhållningen på boendena är stor och kan ge dig vänner för livet. På internatet blandas elever från olika årskurser. En stor fördel med internat är att man kan hjälpas åt att plugga.

Klicka här för att se mer från elevboendet på Youtube.

Klicka här för att se mer från skolan och elevboendet på Facebook.

Eller klicka här för att se mer från skolan och elevboendet på Instagram.